Tagrensning i Ballerup og hele København

Vi står klar til at give dit tag den bedste tagrensning med mange års erfaring i bagagen

5-stjernet anmelderrost tagekspert

Rensning af tag i København og omegn

Som årene går, bliver de fleste tage ikke kønnere at se på. KBH Tagrens og Isolering har som sit varemærke at levere kvalitetsarbejde inden for tagrensning, du bliver glad for at se på hver eneste dag. Vi har mange års erfaring med tagrensning og isolering, og påtager os enhver opgave, hvad enten det drejer sig om tagrensning, algebehandling, tagmaling eller tagisolering.

Gamle eternittage af asbestplader er meget hårdføre, og derfor er det også ofte en god idé at behandle dem fremfor at skifte dem ud. KBH Tagrens og Isolering har solid erfaring med at renovere eternittage og kan få dit tag til at fremstå smukt og næsten nyt igen med en effektiv tagrensning af høj kvalitet.

Betontagsten er også hårdføre, men vil efter 25-30 år være medtaget af tidens tand, og vil derfor med fordel kunne få en tagrensning og tagmaling, der vil friske dem op, så det ligner et nyt tag.

Tagrensning / rensning af tag i København og Ballerup

Kombiner tagrensning med maling og isolering

Mos og alger gror på tagsten, hvad enten vi vil det eller ej, og her har KBH Tagrens og Isolering det rette udstyr til at få bugt med tingene, så taget efter en algebehandling står flot igen.

Det forlænger tagets levetid betragteligt at få foretaget en tagrensning, og en efterfølgende algebehandling og en tagmaling vil sætte prikken over i’et. KBH Tagrens og Isolering mestrer det hele og sætter en ære i at levere dig et stykke kvalitetsarbejde, der lever 100% op til de aftaler, vi har indgået.

Hvis du hører en fløjten fra taget, kan det sagtens være vores medarbejder, der går og fløjter – vi tager på arbejde med et smil og hjem med et smil. Og gør os de største anstrengelser for, at dit igangværende renoveringsarbejde giver så få gener som muligt når du får lavet en tagisolering eller tagrensning.

Specialister i tagisolering og tagrensning

Hvis du gerne vil spare på varmeregningen, er løsningen måske en ny tagisolering. Vi har stor ekspertise i at lægge tagisolering op samt lave tagrensning, og med det nye håndværkerfradrag i 2016 og 2017 er der tilskud til energibesparende foranstaltninger – så hvad er der at betænke sig på? Det er ærgerligt, at al varmen fiser ud, når en tagisolering vil kunne få det til at blive i dit hus, hvor du har brug for den varme, du betaler for.

KBH Tagrens og Isolering rådgiver gerne om, hvilken tagisolering, der bør anvendes, ligesom vi helt uforpligtende med glæde giver dig et tilbud på tagrensning, tagmaling og algebehandling.

Smukt tag med tagrensning – Kontakt os i dag

Du vil blive overrasket over, hvor smukt dit tag og dermed dit hus kan blive. Udover den forlængede holdbarhed efter udbedring af revner mm, vil rensning af dit tag forskønne dit hus mange år frem.

Har du fået lyst til at høre mere om, hvad vi kan skabe af mirakler med tagrensning, så kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 27 91 66 67– så kommer vi forbi i hele København.

Vi har tag’et på det!