Øg værdien på din bolig
Få lavet tagisolering

Papiruld Danmark
Certificeret isolatør

Tagisolering København: Din isolatør beliggende i Ballerup

Certificeret tagisolatør med tilfredse kunder!

5-stjernet anmelderrost tagekspert

Mange ældre huse lever ikke op til de gældende krav til boligers isolering, som er blevet skærpet voldsomt gennem de seneste år. Således skal nye huse leve op til mange krav i forbindelse med tagisolering, og disse krav arbejder KBH Tagrens og Isolering naturligvis efter.

I de gamle huse ønsker man ligeledes at begrænse energiudslippet, og KBH Tagrens og Isolering står klar til at hjælpe dig med at få foretaget den helt rigtige tagisolering.

Få masser af fordele med isolering af tag

Fordele ved tagisolering

Der er mange fordele ved tagisolering, de vigtigste er følgende:

 • Reducering af energiforbrug
 • Kort tilbagebetalingstid
 • Bedre indeklima
 • Mulighed for et bedre energimærke
 • Øget boligværdi
 • Fradragsberettiget (Husk håndværker fradrag!)

Efterisolering af tag

Det er ærgerligt at ”fyre for gråspurvene” og sende al den varme, du har betalt for, ud gennem taget. I forbindelse med en tagrensning og tagrenovering kan det være en god idé at få kigget på, om tiden er inde til efterisolering af dit tag. KBH Tagrens og Isolering har mange års erfaring med at tætne huse, og rådgiver dig gerne ud fra den nyeste viden om materialer – og naturligvis altid med stor erfaring om kvalitet og tagisolering.

Udover den økonomiske og miljømæssige gevinst, der er ved at få lavet en efterisolering af tag, som holder varmen inde hvor den skal være, så er der også den store fordel, at der i 2016 og 2017 gives håndhåndværkerfradrag til energibesparende foranstaltninger. Således kan du få energitilskud når du får isoleret og lavet energirenovering i form af et håndværkerfradrag/servicefradrag på op til kr. 15.000 om året inkl. moms for arbejdsløn. Det er da værd at tage med!

Dertil kommer et CO2-tilskud i form af et tilskud fra danske energiselskaber, der som en del af statens plan om at reducere danskernes energiforbrug yder støtte til energirenoveringer hos både private og virksomheder. Støtten er i gennemsnit 25 øre pr. kWh, der spares. KBH Tagrens og Isolering er naturligvis behjælpelige med at udregne din egenbetaling og støtte.

Kræver din tagisolering en efterisolering?

 • Læs først husets energirapport igennem, det giver et godt overblik.
 • Få evt. en autoriseret isolatør til at se huset efter, det sikrer den bedste forrentning af dine penge.
 • Isoler først der, hvor der ikke allerede er isoleret, efterisoler derefter.
 • Isoler altid en ikke-isoleret hulmur.
 • Udgiften er tjent hjem på kun to år!
 • Læg min. 250 mm ekstra på loftet.

 

Kontakt os omkring tagisolering

Vi kører gerne ud og kigger på tagisolering og din hulmursisolering i hele København – kontakt os for et uforpligtende besøg enten via kontaktformularen her på siden eller giv os et kald på tlf. 27 91 66 67 – så sørger vi for, at du kan holde varmen inde, hvor den skal være. Derudover beskæftiger vi os også med facaderens, fliserens, algebehandling, tagrensning, reparation af tag mm.