Reparation af tag i Ballerup og København

Ovenover alting stråler moder sol – men det er ikke rart, hvis man kan se den gennem taget!

Reparation af tag på alle typer ejendomme

KBH Tagrens er din bedste partner, når det kommer til at pleje dit tag. Gennem mange års arbejde på og med tage har vi opnået solid erfaring i at reparere alle typer skader på alle typer tag. Vi kan med garanti også reparere dit tag, så du har et tæt tag mange år endnu.

Det er en stor beslutning af skifte et helt tag – og måske slet ikke nødvendigt? KBH Tagrens kan med udgangspunkt i dit nuværende tag komme med forslag til løsningsmuligheder for, hvordan dit tag bliver godt og tæt igen med reparation af tag.

Det er ærgerligt at fyre for gråspurvene og se den varme, man har betalt for, fise ud igennem taget. Det genindførte håndværkerfradrag giver dig nu fradrag for arbejdslønnen i forbindelse med udgifter til isolering af tag. Derfor vælger mange at få foretaget en måske længe tiltrængt efterisolering. KBH Tagrens kan efterisolere og foretage reparation af tag, hvor det måtte være nødvendigt.

Samtidig får hele husets udseende et løft, når taget er pænt og uden huller og revner. Reparation af tag giver flere fordele:

  • Huset/ejendommen får et langt pænere udseende
  • Klimaproblemer minimeres, idet fugten kan komme ud men ikke ind
  • Taget får længere holdbarhed – og dermed gør huset også
  • Varmeregningen falder, når varmen ikke fiser ud gennem huller i taget

En del bølgeeternittage har fået skader efter flere af de seneste danske efterårsstorme, ligesom mange tagfliser faldt ned. KBH Tagrens udbedrer alle typer forsikringsskader, og vil anbefale dig at få taget repareret – det kan blive rigtig dyrt at lade være!

Reparation af tag kan være mange ting – vi har ”tag’et” på det hele!

KBH Tagrens tilbyder ved reparation af tag blandt andet udskiftning af tagplader, rygningsplader, skotrender og udluftningshætter samt meget mere. Vi har solid erfaring i at genskabe tage, og kan sammen med dig vurdere, hvor omfattende reparation af tag skal være, for at det atter holder tæt.

Som tageksperter kan KBH Tagrens vurdere, om det bedst kan betale sig med reparation af tag i stedet for udskiftning af tag. Vi kan også komme med forslag og ideer til, hvordan du evt. kan ændre din tagkonstruktion, hvis du ønsker fx flere kvadratmeter anvendt til beboelse. Vi klarer alt lige fra udskiftning af enkelte tagplader, montering af udluftningshætter til den større omgang med at rejse taget, hvis du ønsker loftareal udnyttet og dermed en mere omfattende tagreparation.

Hvis du har fugtproblemer i dit tag, kan en reparation af tag oftest løse dette. Måske skal enkelte dele udskiftes, og så skal taget tætnes, så den fugt, der naturligt dannes inde i huset, kan slippe ud. Men samtidig skal fugt og andre ting udefra ikke kunne komme ind. KBH Tagrens har de rette maskiner, materialer og viden til at sikre dig, at dit tag bliver tæt.

Vi er ikke tilfredse med reparation af tag, før du er det! Vi lever af tilfredse kunder, og du skal leve med dit tag mange år frem. Så vi sætter en ære i at levere et stykke kvalitetsarbejde hver gang.

Kontakt os og hør mere om reparation af tag i Ballerup og København

Vi kører ud hver dag for at lave tage i København og Ballerup, og kommer naturligvis gerne forbi dig for at drøfte din reparation af tag og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os via formularen her på siden, eller ring på tlf. 27 91 66 67 – så kan du få tæt tag igen! Udover reperation af tag udfører vi også facaderens, tagrensning, tagisolering, maling af tag, algebehandling, fliserens mm.