Tagmaling: Maling af tag i Ballerup og Storkøbenhavn

Maling af tag med tagmaling

Med maling af tag forebygger du varige skader på dit tag – og samtidig bliver det rigtig flot

KBH Tagrens og Isolering udfører maling af tag i hele København har stor ekspertise i maling af tag, og udfører opgaverne i højeste kvalitet.

Efter en tagrensning og algebehandling kan det give dit tag et stort kvalitetsløft og sikre holdbarhed mange år fremover, hvis du vælger at få foretaget maling af tag. Vores tagmaler får dit tag til at fremstå som nyt.

Har du et eternittag, har du et meget hårdført tag, og netop derfor kan det være en fornuftig idé at få foretaget en tagrensning, algebehandling og maling af tag i stedet for at skifte hele taget ud. KBH Tagrens og Isolering går dit tag igennem for defekte eternitplader. Vi sørger for, at asbesten renses af og opsamles, og naturligvis for at den bliver miljømæssigt korrekt destrueret. Vi har ekspertisen og de rette maskiner til også dette arbejde, som du nok af sundhedsmæssige årsager gerne vil være fri for selv at skulle bøvle med.

Betontage er ligeledes meget hårdføre, men de fleste vil efter 25-30 år være noget medtaget af forurening, alger og mos, og vil nyde stor gavn af såvel tagrensning som algebehandling og maling af tag.

Efter afrensning behandler vi såvel eternittage som betontage mod alger og mos, og dette sker naturligvis med helt korrekt miljøgodkendte materialer.

Og så skal du vælge, hvordan dit nu næsten nye tag skal se ud. Vi behandler eternittage og betontage med flere lag maling, og naturligvis i netop den farvenuance, du ønsker det.

Fordele vedmaling af tag

KBH Tagrens og Isolering har massiv erfaring med at maling af tag og vil kunne rådgive dig om, hvilken maling du bør vælge, og naturligvis påføre det nødvendige antal gange, indtil taget er helt forseglet.

Du vil blive overrasket over, hvordan et nymalet tag kan løfte husets udseende helt enormt, så det ser ud som om, du har fået lagt et helt nyt tag. Samtidig med at huset og taget bliver meget smukkere, har du også foretaget en investering i tagets levetid, idet malingen giver det meget længere holdbarhed. KBH Tagrens og Isolering bruger naturligvis kun kvalitetsmaling, der er diffusionsåbent og dermed åndbart for taget.

Måske er det tiden at få foretaget et farveskift på dit tag? Det gamle grå kan blive sort, blåt, rødt, eller gråt igen – det vælger du. Da KBH Tagrens og Isolering også har stor erfaring i facaderenovering, kan vi vejlede dig, så din helhedsløsning bliver helt optimal.

Sammen kan vi drøfte et tagtjek og vurdere, om du med fordel ville kunne få lavet ny tagisolering – hvorfor sende den varme, du betaler for, direkte ud gennem taget? Måske var det smart at få lavet tagisolering i forbindelse med tagrensning og maling af tag. KBH Tagrens og Isolering har solid erfaring med at isolere tage i hele København.

Kontakt KBH tagrens og isolering omkring maling af tag

Har du fået lyst til at høre mere om, hvordan vi kan trylle med dit tag, så kontakt os enten via kontaktformularen her, eller ring direkte til KBH Tagrens og Isolering på tlf. 27 91 66 67. Vi kommer gerne i hele København og tager en uforpligtende snak om mulighederne for maling af tag.