Spar på varmeregningen
isoler med Papiruld
Papiruld Danmark
Certificeret isolatør

Isolering beliggende i Ballerup – Vi laver isolering i hele København

Certificeret isolatør med tilfredse kunder!

5-stjernet anmelderrost tagekspert

Papiruld Danmark certificeret isolatør

Papiruld Vestegnen er ejet af Kbh. Tagrens & Isolering.

Certificeret tagisolatør

Vi er det sikre valg, når det kommer til kvalitet, tillid og 100% tilfredshed. Vi udfører alt i isolering og tagopgaver samt vedligehold af fliser. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave. Vi kommer ud og giver tilbuddet på din adresse, så du får det rigtige tilbud i første omgang. Hos os gør vi meget ud af, at du altid får en fantastisk service og god kundeoplevelse.

Termografering

Vi tilbyder også termografering af boliger. Ved hjælp af en termografi kan du hurtigt og præcist se hvor der er utætheder og kuldebroer, som fører til varmetab. En termografi gør det derfor muligt at sætte målrettet ind med isoleringen af dit hus og herved reducere din varmeregning mest muligt.

Hold kulden ude og spar på varmeregningen

Vi udfører alt i isolering såsom hulmursisolering, loftisolering mv. Som certificeret Papiruld Danmark isolatør, er du altid i trygge hænder. Kontakt os derfor i dag, for at hører nærmere omkring isolering, og hvad vi kan gøre for dig.

 

10 hurtige om papiruldsisolering

 • Hurtigt, nemt og effektivt
  Det er meget nemt at isolere med papiruld. Det kan i de fleste tilfælde klares på 1-2 dage.
 • God til at håndtere fugt
  Papiruld er et organisk materiale og er derfor fugttransporterende. Det vil sige, at papirulden kan optage og afgive fugten uden, at det skader isoleringsevnen.
 • Godt indeklima
  En papiruldsisolering er som at give dit hus en varm dyne på og det gør, at huset holder på varmen. Dette giver et rigtigt godt indeklima.
 • Miljøvenligt
  Når du isolerer med papiruld, nedbringer du CO2-udledningen og derved er du med til at skåne miljøet.
 • God isoleringsevne
  Du får meget mere ud af din investering ved at isolere med papiruld. Der er intet varmetab eller nogen kuldebroer og derfor har papiruld en rigtig god isoleringsevne.
 • Få tilskud
  Det er super billigt at isolere med papiruld. Du kan nemlig få både energitilskud som er en tak for, at du sparer energi og derudover kan du også udnytte håndværkerfradraget.
 • Lydisolering
  Med papiruldsisolering får du ikke bare et bedre indeklima, men samtidig får du også gode lydforhold. Papiruld er nemlig yderst effektiv i forhold til lydisolering og til at holde støj ude.
 • Dansk produkt
  Papiruld er et dansk produkt og har været på markedet siden 1989
 • Brandsikkert
  Hvis du isolerer dit hus med papiruld og du også godt sikret mod brand. Produktet er nemlig udviklet på en sådan måde, at det fungerer brandhæmmende.
 • Gratis tjek
  Vi tjekker gerne din bolig og rådgiver dig om isolering – helt gratis! Ring nu på  41 11 44 93 og få et uforpligtende tilbud.

Tilbud på isolering – Start med en snak

Vi kører gerne ud til dig og rådgiver dig om isolering i hele København.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud med kontaktformularen her på siden, eller ring til os på telefonen.

Certificeret Papiruld Danmark isolatør

Isolering med papirisolering

Papirisolering har mange gode egenskaber, hvorfor det ofte er vores foretrukne valg. For eksempel er det det mest ressourceeffektive materiale på markedet og dermed meget miljøvenligt.

Papirisolering bidrager til et bedre indeklima. Ved anvendelse af papirisolering kan man undlade dampspærren og dermed bevare husets åndbarhed.

Hulmursisolering

Også hulmursisolering er med i ordningen om håndværkerfradrag. KBH Tagrens og Isolering har stor erfaring med hulmursisolering, og hjælper dig gerne med at vurdere, om det er en god idé, og hvordan opgaven kan løses.

Først i 80’erne begyndte man at stille krav til isolering, så er dit hus bygget inden 1980 er det sandsynligvis ikke isoleret så godt. Ydervæggene i dit hus kan stå for op til 35% af varmetabet! Så det kan være en rigtig god idé at få KBH Tagrens og Isolering til at kigge på det.

Det kan du få med hulmursisolering

 • Et bedre indeklima
 • Mindre risiko for skimmelsvamp – mindre kondens
 • Mindre kuldetræk fra ydervæggene
 • En værdistigning af din bolig

Måske har du allerede en ældre hulmursisolering, som er begyndt at falde sammen, eller udført for mange år siden i kvalitetsmæssigt dårligere materialer end i dag. Så lad KBH Tagrens og Isolering vurdere, dels hvad der med fordel kan skiftes, og dels hvad det vil koste dig at spare endnu mere på varmeregningen.

Loftisolering

Som bekendt stiger varme altid opad og derfor er det vigtigt med en ordentlig loftisolering for at holde varmen indendøre. Især lidt ældre boliger har ofte brug for få loftet isoleret på ny. Det kan betyde, at du kan spare rigtigt meget på din varmeregning, hvis du får lavet en ordentlig loftisolering og det vil desuden også give huset et bedre indklima og ikke mindst en øget boligværdi.