Fliserens i København, Ballerup og omegn

Hvis dine fliser er grimme af alger og skidt, så lad være at skifte dem – vi kan rense dem, så de ser ud som nye – og efterbehandle dem med en effektiv imprægnering

5-stjernet anmelderrost tagekspert

Specialist i rensning af fliser

Hos KBH Tagrens og Isolering har vi massiv erfaring med fliserens, der udgør alle slags underlag, hvad enten det drejer sig om belægningssten, indkørsler eller terrasser for blot at nævne nogle. Når dine fliser er blevet udsat for dansk vejr og vind, er de alt andet end de kønne fliser, du fik lagt engang og derfor bør du få en fliserens. Nogle gange kan man næsten ikke se, hvilken farve de engang så smukke fliser faktisk har. Så kommer KBH Tagrens og Isolering gerne på banen med en effektiv fliserens.

Fliserens og fliseimprægninger / afrensning af fliser

Vi har de rigtige maskiner og solid erfaring, som sammen med vores effektive fliserens fjerner smuds, skidt, mos – også det mellem fliserne – og flisepest og alger, så dine fliser bagefter fremstår helt som nye.

Selve afrensningen foregår ved, at vi afrenser belægningen med 100 grader varmt vand og højtryk, og derved er alle alger og mos effektivt slået ihjel. Derefter spuler vi fliserne helt rene, og når belægningen så er helt tør, sprøjter vi imprægnering på.

Kontakt os – få fliser så flotte som nye med fliserens

Har du fået lyst til at høre, hvad vi kan gøre for din indkørsel eller din terrasse med fliserens, eller hvor som helst, du har en flisebelægning, så kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller ring på tlf. 27 91 66 67& – måske er vi lige ude at fjerne nogle alger, så læg gerne en besked.

Fliseimprægnering efter fliserens

KBH Tagrens og Isolering arbejder med en speciel imprægnering, som kan anvendes til imprægnering af facader, fliser og belægninger af beton, kalk og tegl efter fliserens. På den måde sikrer vi, at du kan beholde det flotte resultat mange år frem.

Fliseimprægnering kan anvendes både på nye og gamle materialer, og virker ved at trænge dybt ned i materialet. På den måde forhindres fugt og vandindtrængning, så mos og alger og ikke mindst skimmelsvampe kun meget vanskeligt kan gro der – de får nemlig ikke noget fugt at leve af. Fliseimprægnering er godt i forbindelse med fliserens.

Når vandet ikke kan trænge ind i fliserne, mindsker du også risikoen for at stå med frostsprængte belægningssten, men samtidig er vores fliseimprægnering diffusionsåben, så vand og fugt kan trænge ud igennem stenen.

Efter fliseimprægnering tåler overfladen rengøring og afvaskning som normalt. Hos KBH Tagrens og Isolering garanterer vi, at fliseimprægnering i forbindelse med fliserens holder i min. 10 år. Så det er også en investering i dit hus, du vil have glæde af langt ud i fremtiden.

Hos KBH Tagrens og Isolering lever vi af tilfredse kunder, og af at holde det, vi lover. Vi er ikke tilfredse med dine fliser, før du selv er det. Og så lover vi, at vi altid møder op med et smil på læben og godt humør. Vi kører i hele København, og ingen opgaver er for store eller for små.

Fliserens – Virkelig meget for pengene

Ud over at fliserens fjerner alger og mos på fliserne, renses der grundigt op mellem fliserne, så græs, mos, ukrudt og gammelt grus mellem dine fliser forsvinder. Det giver mulighed for, at feje noget nyt grus eller stenmel på fliserne efter fliserens. Det sikrer, at fliserne ligger stabilt og samtidig ser flotte og nylagte ud efter fliserens.

Nye fliser fra den ene dag til den anden med fliserens
Når vi fejer stenmel/grus på, fejer vi materialet ned mellem fliserne, så man ikke skal vente på regn i dage og uger, før stenmelet/grus har sat sig. På denne måde, kan vi imprægnere fliserne umiddelbart efter efter fliserens, dvs. når fliserne er tørre,
typisk næste dag. Således kan du få en nyrenoveret terrasse eller indkørsel fra den ene dag til den anden.

Algebehandling

Algebehandling udføres efter fliserens for at sikre, at alle spore i og på fliserne er døde. Algebehandling kan udføres i sig selv, uden forudgående rensning af fliser, hvis du har tid til at vente lidt på resultatet. Det bliver aldrig så fint som med fliserens og renser ikke mellem fliserne, men det slår algerne ihjel og det er et billigt alternativ.

Imprægnering

Åben overflade og fugt
Når fliser bliver grimme og algebefængte, så skyldes det, at flisens overflade er åben og modtagelig for fugt. Alger, flisepest og mos, trives i et fugtigt miljø. Efter fliserens er flisens overflade stadig åben, måske endda mere end inden fliserens. Derfor er fliserne nu særligt modtagelige for imprægnering. Vi anbefaler at imprægnere fliser efter højtryksrens.

Nano baseret imprægnering lukker overfladen og beskytter mod frostsprængninger
Imprægneringsvæsken er nano baseret, dvs. partikler mindre end en milliontedel af en millimeter, kan trænge dybt ned i flisens overflade og effektivt lukke af for fugt. På denne måde kan algens rødder ikke gro ned i flisens porer.
Samtidig får skidt og snavs svært ved at binde til flisens overflade.