Facaderens i Ballerup og København

Er din facade blevet grim og trist at se på? Så lad KBH Tagrens lave en facaderens, der frisker din facade op igen!

Facaden er husets ansigt udadtil – frisk op med facaderens

Det danske vejr går ikke udenom bygninger og husfacader, og med årene er de fleste facader ikke så kønne, som de var engang. Måske kan du se, at malingen er begyndt at skalle af, eller der er kommet grimme ansamlinger af alger og andre grønne vækster på facaden. Lad KBH Tagrens stå for en facaderens, der efterlader din facade næsten som ny igen.

Det giver et kedeligt indtryk, når din husfacade eller virksomhedsfacade er blevet grå eller grøn. Og samtidig tærer det på facaden, så der med tiden kan opstå brud og revner, ligesom svamp trives, hvor der ikke fjernes alger mm.

KBH Tagrens har mange års erfaring med facaderens og har ekspertisen til at vurdere, hvad der er bedst for lige præcis din facade.

Vi renser facader i:

  • Beton
  • Mursten
  • Træ
  • Alu- og stålplader

Og de skal hver især have den behandling, der er mest skånsom og samtidig mest effektiv.

Når du vælger KBH Tagrens til din facaderens, får du garantien for, at din facade får den bedste behandling med den længst mulige holdbarhed.

Hvilken type facaderens? Vi vælger i fællesskab

Vi starter med at vurdere, hvilken type overflade, din facade er udført i, evt. flere typer. Med udgangspunkt i det vælger vi så, hvilken facaderens der skal til. Des længere tid, der er gået, siden du sidst fik facaderens, eller siden facaden er opført, des mere grundigt skal vi gå til værks. Men uanset hvad tør vi godt garantere, at du får en facade, efter KBH Tagrens har udført facaderens, som du vil blive glad for lang tid fremover.

KBH Tagrens følger naturligvis altid de vedligeholdelsesvejledninger, der er gældende for den relevante overflade. Og så tilsætter vi knofedt, professionalisme og godt humør undervejs.

Glatte overflader, som aluplader og stålplader, skal vaskes med bløde børster og håndkraft – og de godkendte kemikalier, der kan være nødvendige for at få facaderens helt optimal. Naturligvis altid miljøgodkendte og efter aftale med dig.

Betonfacader skal typisk have en facaderens med højtryksspuling med koldt eller varmt vand, mens murstensfacader oftest skal kemisk afrenses, hvis de ikke tåler højtryksspulingen. Er det nødvendigt, kan vi sandblæse med vådt eller tørt sand.

Og trænger din facade til det, kan facaderens inkludere algebehandling. Det vil forlænge facadens levetid betydeligt, ligesom det giver en smuk overflade, når alle grønne alger er væk. Samtidig bliver det mere vanskeligt for algerne at bosætte sig igen.

Vi laver facaderens i Ballerup og København

KBH Tagrens kører gerne ud i Ballerup og København og vurderer netop din facade, og hvilken type facaderens der vil gøre mest gavn. Du vil blive overrasket over, hvor smukt det kan blive, og hvor meget ny facade, du kan få for pengene. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller giv os et ring på tlf. 27 91 66 67 – KBH Tagrens kan så meget mere både foran og bag facaden såsom tagrensning, tagisolering, maling af tag, algebehandling, fliserens mm.