Effektiv algebehandling af alle overflader i Ballerup og København

Algebehandling af tag, fliser og facader

Tag kampen op mod mos og alger – og giv dit tag og dine fliser lang levetid med algebehandling

Algebehandling dræber mos og alger

KBH Tagrens og Isolering tilbyder miljøvenlig algerens og algebehandling af:

  • Tag
  • Facader
  • Fliser
  • Træterrasser
  • Belægningssten
  • Indkørsler
  • Ja, alle de steder, du ikke ønsker at se på mos og alger

Algebehandling af tag

Når efteråret rammer Danmark, rammer algerne desværre. De fungerer som en svamp, der trækker fugt ned i taget – og så kommer frosten, fugten fryser og udvider sig, og så har du balladen og derfor er en algebehandling løsningen. Hos KBH Tagrens og Isolering er vi mestre i at komme alger og mos til livs og kan lave en effektiv algebehandling.

Efter tagrens og inden eventuel tagmaling er det oplagt at få foretaget en algebehandling af taget. Så kan du trygt gå vinteren i møde uden at frygte frostsprængninger og ødelagte tagsten.

Når vi laver en algebehandling, er det ikke en fysisk afrensning, men en oversprøjtning med et miljøgodkendt algedræbende middel, som bevirker, at algerne og mosset går ud og derefter falder af. Algebehandlings midlet skal virke 4-10 måneder, hvor algerne bliver grå og dør. Hvis der er beklædt med meget mos og alger, kan du forvente, at det nok kræver 2 eller 3 behandlinger, før taget er helt rent og frit for alger.

Særligt eternit- og betontage er en fremragende grobund for mos og alger, og derfor bør du få foretaget algebehandling, før algerne får så meget fat, at pladerne er beskadiget. Med vores miljøgodkendte algebehandlings midler kan vi garantere dig, at dit alge- og mosbelagte tag vil se helt anderledes flot og rent ud, når vi har behandlet det. En algebehandlet overflade tager også langt bedre imod den efterbehandling i form af fx tagmaling, du ønsker at give det. Vi rådgiver gerne og kommer også gerne med et tilbud på tagmaling & algebehandling, så du kan få en pris på, hvad enten dele af eller en hel tagrenovering vil koste.

Lad KBH Tagrens og Isolering vurdere, hvad det kræver, før det er helt rent. Vi lever af kvalitet og tillid, så vi vil gøre vores bedste for at komme med et realistisk bud og et godt tilbud på algebehandling.

Algebehandling af fliser

Det er ikke kun de danske tage, der lider under angreb af mos og alger, det gør fliserne desværre også. Hos KBH Tagrens og Isolering har vi solid erfaring med algebehandling af fliser. Vi kan tilbyde en effektiv fliserens, der fjerner smuds, skidt, mos – også det mellem fliserne -, flisepest og alger. Dine fliser vil fremstå som nye og give din indkørsel eller terrasse et helt nyt udtryk. Læs mere om afrensning af fliser her.

Vi algebehandler også træterrasser, hegn og læmure, og andre steder du ikke vil se på mos og alger.

Kontakt os – og få en algebehandling

KBH Tagrens og Isolering kommer gerne forbi dig i København og drøfter mulighederne for algebehandling, så du kan blive alger og mos kvit. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 27 91 66 67 – måske er vi lige ud at fjerne alger, men så læg gerne en besked hvis du er interesseret i en algebehandling eller en af vores mange andre ydelser såsom tagrensning, tagisolering, maling af tag, fliserens, isolering mm.